TERVEYSTUOTTEET

Ecolifen valikoimassa olevat brändit ovat korkealaatuisia ja huolella valittuja. Pyrimme siihen, että suuri osa valikoimissamme olevista tuotteista täyttää mahdollisimman monta seuraavista vaatimuksista:

  • Fiksu energiankäyttö tuotteessa tai tuotantomenetelmissä.
  • Tuote on luonnonmukainen eli raaka-aineet on myrkyttömästi viljelty.
  • Tuote on lähituotettua kuljetuspäästöjen minimoimiseksi.
  • Tuote on tuotettu kestävästi raaka-aineista, joiden uusiutuminen on taattu.
  • Tuotteen materiaali on biohajoavaa.

 

Ecotools

EcoTools on kauneustuotteisiin keskittyvä yritys. EcoTools on syntynyt intohimosta luonnolliseen kauneuteen, ja on laajentanut valikoimaansa koko 9 vuoden historiansa ajan valtavasti. Tällä hetkellä brändi keskittyy meikkisiveltimiin sekä hemmottelu- ja kylpytuotteisiin. EcoTools on markkinointijohtaja tiedostetusti valmistetuiden kauneustuotteiden alalla ja on saanut erityistä huomiota muun muassa ihanan pehmeistä siveltimistään. Tuotteet valmistetaan ekologisesti luonnon inspiroimina. EcoTools osallistuu myös projekteihin, joilla mahdollistetaan kauniimpaa ja puhtaampaa ympäristöä tulevaisuudessa.

Goodio

Goodio on suomalainen pienyritys, joka keskittyy tekemään niin luonnollista suklaata kuin mahdollista. Tuotteiden tekemisessä prosessointi on pyritty minimoimaan aromien luonnollisuuden säilyttämisen vuoksi. Helsingissä rakkaudella tehdyt suklaat ovat kaikki huolellisesti käsin valmistettuja. Raaka-aineet suklaalevyihin pyritään käyttämään paikallisesti mahdollisimman pitkälle, mutta toki se on vain pieni osa suklaanvalmistuksessa; makeus levyihin saadaan kookospalmujen sokerista Sri Lankasta ja Indonesiasta, ja kaakaopavut puolestaan Perusta, Ecuadorista sekä Kongosta. Nämä ovat luonnonmukaisesti kasvatettuja, villejä ja suurimmaksi osin käytetään raakoina. Käsin poimitut raaka-aineet valitaan tarkasti, jotta parhaat maut saadaan esille. Suklaalevyjen ainutlaatuisen maun ja tarinan lisäksi Goodion suklaa on todella myös terveellistä.

Lifefactory

Lifefactory keskittyy ekologisten juomapullojen valmistukseen. Muovipullojen haitalliset aineet liukenevat juomiin käytön aikana, johon yritys on kiinnittänyt huomiota. Kaikki Lifefactoryn pullot ovat kokonaan lasia, jota ympäröi silikonisuoja. Tuotteet eivät siten sisällä BPA:ta tai BPS:ää, ja lasi on muovia huomattavasti ekologisempi materiaali. Lasipullot takaavat parhaan maun juomapullostasi ja ovat helppo puhdistaa.

Natursutten

Natursutten valmistaa ekologisia tutteja, tuttipulloja sekä muita tarvikkeita vauvoille. Kestävää kehitystä tukevat tuotteet valmistetaan puhtaasta luonnon kumista, joka saadaan Hevea brasiliensis puusta. Käyttämällä Natursuttenin tuotteita pystyt välttämään allergisia reaktioita aiheuttavia aineita, keinotekoisia värejä, syöpää aiheuttavia aineita, hormoneja sekoittavia aineita sekä parabeeneja, PVC:tä ja muita haitallisia aineita. Tuotteet ovat tehty ilman saumoja, jonka vuoksi ne ovat entistä hygieenisempiä.

Organyc

Organyc on italialainen tuotemerkki, joka valmistaa 100% sertifioidusta luomupuuvillaista valmistetut terveyssiteet, pikkuhousunsuojat sekä tamponit. Siteen sekä pinta- että imukerros valmistetaan 100% sertifioidusta luomupuuvillasta. Eristävä kalvo siteen pohjassa ei ole tavanomaiseen tapaan muovia, vaan maissia. Ilma kiertää, ja sen tuntee.

 

Puhdas+

Puhdas+ on suomalainen hyvinvointituotteisiin keskittyvä yritys. Tärkeimpänä arvona on tarjota lisäravinteita ilman mitään lisättyjä epäterveellisiä aineita. Puhdas onkin Euroopan ainut brändi, joka tarjoaa laajan valikoiman hyvinvointituotteita ilman mitään lisä- tai säilytysaineita. Tuotteita ei olla muunneltu edes väreillä tai makeutusaineilla, vaan ne ovat suoraan luonnon omia puhtaita aineita. Hyvinvointituotteisiin kuuluvat myös Puhdas+ Beauty-tuotteet, jotka hoitavat ihoa ainutlaatuisilla tavoilla. Tuotteet ovat tarkoitettu kaikenikäisille, mutta varsinkin vanhetessa ihmiskeho lopettaa useiden sille tärkeiden aineiden muodostuksen, jotka Puhdas-sarjan tuotteet tarjoavat. Vaikutuksia ovat muun muassa vahvemmat lihakset, luut ja nivelet, parempi vastustuskyky sekä elinvoimaisempi iho, hiukset ja kynnet.

Wean Green

Wean Green tarjoaa markkinoille erikokoisia ja muotoisia eväsrasioita, jotka ovat tehty vahvasta lasista sekä muovisista kansista. Kannet eivät sisällä BPA:ta, PVC:tä tai mitään muita haitallisia aineita. Rasioiden lasi on viisi kertaa normaalia lasia kestävämpää ja kestää pudotuksen (testattu). Wean Greenin astioiden avulla välipalojen ja mukaan otettavien ruokien syöminen on aikaisempaa puhtaampaa ja ekologisempaa. Voit käyttää niitä sekä mikroaaltouunissa että pakastimessa.