MUU KAUNEUDENHOITO

Ecolifen valikoimassa olevat brändit ovat korkealaatuisia ja huolella valittuja. Pyrimme siihen, että suuri osa valikoimissa olevista tuotteista täyttää mahdollisimman monta seuraavista vaatimuksista:

  • Fiksu energiankäyttö tuotteessa tai tuotantomenetelmissä.
  • Tuote on luonnonmukainen eli raaka-aineet on myrkyttömästi viljelty.
  • Tuote on lähituotettua kuljetuspäästöjen minimoimiseksi.
  • Tuote on tuotettu kestävästi raaka-aineista, joiden uusiutuminen on taattu.
  • Tuotteen materiaali on biohajoavaa.

Bioeffect

BioEffect on islantilainen luksus ihonhoitobrändi, joka on kyennyt yhdistämään luonnollisuuden ja tieteen täysin uudella tavalla. Tuottaen tuotteensa vain luonnon puhtaimpien raaka-aineita avulla, BioEffect käyttää maailman ensimmäisenä – ja ainoana – tuotteissaan solunkasvuteknologiaa. Tämä tarkoittaa solujen uudistuvan normaalia nopeammin antaen iholle ikääntymistä hidastuttavaa vaikutusta ja huomattavasti vahvempaa vastustuskykyä. Mitään ylimääräisiä hajusteita tai haitallisia kemikaaleja lisäämättä BioEffect puhdistaa ja uudistaa ihoa täysin uudella tavalla.

 

Nauti auringosta turvallisesti fysikaalisten aurinkosuojien kanssa! Biosolis tarjoaa sarjan fysikaalisesti ihoa auringolta suojaavia tuotteita.  Biosoliksen tuotteet ovat kaikista tehokkaimpia ja takaavat parhaan suojan iholle, kuormittaen samalla vähemmän luontoa kuin tavalliset kemikaaliset aurinkosuoja-aineet. Kaikki Biosolis-tuotteet sisältävät 100% luomutuotettuja kasviöljyjä. Fysikaalinen aurinkosuoja antaa iholle välittömän suojan ja kestää pitkään.

 

Lilylolo

Brittiläinen kosmetiikkabrändi Lily Lolo on löytänyt oman ainutlaatuisen tapansa hoitaa ihoa. Tämä luonnollinen kosmetiikkamerkki valmistaa tuotteensa korkealaatuisista, puhtaista mineraaleista, jotka hoitavat ihoa uniikilla tavalla. Kaikki tuotteissa käytettävät ainesosat ovat puhtaasti luonnosta löydettäviä, eikä tuotteisiin lisätä mitään parabeeneja, nanopartikkeleita tai muita synteettisiä hajusteita tai väriaineita. Nämä ihoystävälliset tuotteet sopivat eri tyyppisille ihoille, ja niiden käyttäjät ovat kaiken ikäisiä. Lily Lolo tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman luonnon mineraali meikkejä, joilla saat luonnollisen kauniin tyylin. Mineraalit hoitavat, rauhoittavat ja edesauttavat ihon hyvinvointia.

 

Treat Collection

Treat-sarjan kynsilakat tarjoavat arkeen hemmottelua. Laadukkaat tuotteet antavat monipuolisen ja syvän valikoiman erilaisia sävyjä, jotka sisältävät vähemmän kemikaaleja. Parhaan tuloksen saamiseksi puhtaan kynnen päälle kannattaa laittaa Treat-aluslakka, tämän päälle haluttu sävy, ja lopuksi viimeistellä kynnet Treat-päällyslakalla. Näin takaat parhaan lopputuloksen, pitkän keston, ja helpomman irroittamisen.

Vita Liberata

Vita Liberata tarjoaa luksus itseruskettavia tuotteita, jotka sisältävät 80% orgaanisia raaka-aineita. Tuotteissa ei käytetä mitään hajusteita, parabeeneja, alkoholia tai muita haitallisia kemikaaleja. Ne kuivuvat nopeasti iholla ja jättävät virheettömän rusketuksen, joka kehittyy suhteessa ihon omaan pigmenttiin. Lopputulos on tasaisempi, säilyy pitempään ja kuluu tasaisesti pois.