LUONNONKOSMETIIKKA

Ecolifen luonnonkosmetiikkabrändit ovat korkealaatuisia ja huolella valittuja. Pyrimme siihen, että suuri osa valikoimissamme olevista tuotteista täyttää mahdollisimman monta seuraavista vaatimuksista:

 • Fiksu energiankäyttö tuotteessa tai tuotantomenetelmissä.
 • Tuote on luonnonmukainen eli raaka-aineet on myrkyttömästi viljelty.
 • Tuote on lähituotettua kuljetuspäästöjen minimoimiseksi.
 • Tuote on tuotettu kestävästi raaka-aineista, joiden uusiutuminen on taattu.
 • Tuotteen materiaali on biohajoavaa.

  Mia Höytö on uusi suomalainen luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu ihonhoitosarja. Parhaan laadun takaamiseksi kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Tuotteet on kehitetty auttamaan ihoa selviytymään vaativista olosuhteista, ja antavat sille voimaa ja kirkkautta. Tuotteet sisältävät runsaasti erilaisia öljyjä, jotka ovat elintärkeitä ihon hyvinvoinnin kannalta.

   

  Neal's Yard Remedies

  Neal's Yard Remedies, on brittiläinen kosmetiikkayritys, joka tuo markkinoille lähes tulkoon niin luonnonmukaisia tuotteita, kuin hyllyille on mahdollista saada. Neal’s Yard Remedies tuotteet ovat sertifioituja SOIL Associationin merkillä, tarkoittaen tuotteiden koostuvan vähintään 50%:sesti luonnonmukaisesti kasvatetuista raaka-aineista. Luomutuotteiden hyödyt ja tehot iholle ovat vertaansa vailla, ja tuotteet ovat täynnä erilaisia antioksidantteja, vitamiineja ja mineraaleja ilman lisättyjä synteettisiä kemikaaleja.

   

  Sóley

  Luonnollista kosmetiikkaa Islannista tuova Sóley tarjoaa kosketuksen Islannin luonnosta jokaiselle käyttäjälle. Kaikki tuotteet ovat käsintehtyjä Islannin luonnosta poimituista raaka-aineista, joka on yksi maailman puhtaimpiin kuuluvia alueita. Sóley antaa kokonaisvaltaisen hoidon käyttäjilleen, tarjoten tuotteita niin kasvoille, hiuksille, keholle kuin mielellekin (tuoksut).

   

  Sophie la Girafe Cosmetics

  Sophie la Girafe Cosmetics on vauvoille ja lapsille tarkoitettu ihastuttava korkealaatuinen luonnon- ja luomukosmetiikkasarja, joka tarjoaa tuotteita päivittäiseen hoitoon. Tuotteiden avulla voit varmistaa lapsesi hyvinvoinnin jo vastasyntyneestä alkaen. Tuotteita voi käyttää myös vanhempien lasten kanssa, ja Ecocert-tunnus takaa niiden luonnollisuuden ja turvallisuuden. Kosmetiikkasarja on jatkoa lasten rakastamalle Sophie-lelu kirahville. Tuotteiden konseptin on kehittänyt ja niitä valmistaa suomalainen yritys Alva Organics Oy.

   

  Supermood on kauneusalan asiantuntijan Anne Kukkohovin ihonhoitosarja. Tämä täysin suomalainen kosmetiikkamerkki käyttää tuotteissaan puhtaita luonnon raaka-aineita, ja hoitaa käyttäjäänsä kokonaisvaltaisesti. Tuotteiden vaikutus on havaittavissa välittömästi ja ne tarjoavat uuden, ainutlaatuisen tavan huolehtia omasta ihostaan Suomen luonnon antimien avulla. Pakurikääpä on yksi sarjan tärkeimmistä raaka-aineista, ja tuotteiden vahvat luonnon antioksidantit varmistavat ihosi pysyvän parhaimmillaan iästä huolimatta.