LASTENVAATTEET

Ecolifen valikoimassa olevat lastenvaatteet ovat korkealaatuisia ja huolella valittuja. Pyrimme siihen, että suuri osa valikoimissamme olevista tuotteista täyttää mahdollisimman monta seuraavista vaatimuksista:

  • Fiksu energiankäyttö tuotteessa tai tuotantomenetelmissä.
  • Tuote on luonnonmukainen eli raaka-aineet on myrkyttömästi viljelty.
  • Tuote on lähituotettua kuljetuspäästöjen minimoimiseksi.
  • Tuote on tuotettu kestävästi raaka-aineista, joiden uusiutuminen on taattu.
  • Tuotteen materiaali on biohajoavaa.

Aarrekid haluaa tarjota oikeita aarteita – niitä vaatekaapin kulmakiviä, jotka kestävän aikaa ja kulutusta, ja joihin palaat yhä uudelleen. Brändi on tunnettu rohkeista printtivalinnoistaan ja jatkossa he panostavat entistäkin enemmän myös uusiin mielenkiintoisiin materiaaleihin. Eettinen tuotanto on Aarrekidille ensiarvoisen tärkeää ja se erottaakin heidät monista muista suomalaisista merkeistä. Kaikki Aarrekid tuotteet valmistuvat omassa ompelimossa Pohjois-Portugalissa sekä lähellä sijaitsevilla yhteistyökumppaneilla, joiden kanssa he ovat tehneet yhteistyötä vuosien ajan.

 

Ecobaby

Anne Linnonmaan Ecobaby valmistaa lasten suosimia vaatteita 100% orgaanisesta puuvillasta GOTS-sertifikaatilla, taaten pehmeän ja hengittävän lopputuloksen. Koko malliston perusteena on tuottaa vaatteita ilman minkäänlaisia myrkkyjä tai muita lapsille mahdollisesti haitallisia aineita. Ihanilla väreillään nämä vaatteet tuovat yksikertaisen tyylikkyyden ja mukavuuden yhteen mahdollisimman ekologisesti.

 

Arksie

Arksie on kotimainen yritys, jonka valikoimissa on suloisia eläinaiheisia vaatteita vauvoille sekä taaperoille. Vaatteet ovat laadukkaita sekä käytännöllisiä ja ne on valmistettu luomupuuvillasta. Yritykselle ympäristöystävälliset arvot ovat erityisen tärkeitä ja ne näkyvät vaatteiden valmistusmateriaalin lisäksi mm. siten, että vaatetagit on tehty kierrätyspaperista ja ne on kiinnitetty vaatteeseen bambunarulla. Arksie valmistaa kestäviä, korkealaatuisia ja ajattomia lastenvaatteita, joka mahdollistaa niiden pitkäikäisen käytön!

 

Kaiko Clothing

Kaiko Clothing on eettisesti valmistettuihin lastenvaatteisiin erikoistunut yritys. Kaiko perustettiin halusta yhdistää lasten muoti ja hyväntekeminen, ja yritys toteuttaa tätä missiota edelleen lahjoittamalla 7% tuotoistaan lasten ja naisten koulutuksen edistämiseen kehitysmaissa. Syksyllä 2016 perustettu brändi on saanut valtavasti suosiota ja jatkaa vahvaa kehittymistään tyylikkäitten vaatteiden tuottajana lapsille.

 

Ekologiset, luomupuuvillaiset vaatteet suomalaiselta HuiGeelta! Valikoimaan kuuluvat lasten iloiset paidat, mekot, housut ja leggingsit. HuiGee on saanut vuonna 2017 lisenssin valmistaa Muumi-vaatteita ja asusteita. Laadukkaat Muumi-vaatteet on suunniteltu mm. upeista Tove Janssonin kirjakuvituksista, sekä tuotu vanhoja Toven alkuperäisiä kuoseja vaatteisiin.

 

Melli EcoDesign on suomalainen vauvojen ja lasten vaatteiden asiantuntija brändi, joka huomio erittäin tarkasti suunnitellussaan ja valmistuksessaan herkän ihon ja allergia herkkyydet. Kaikki tuotteet valmistetaan luomupuuvillasta, ja kokoja löytyy kirjaimellisesti kaiken kokoisille aina keskosista lähtien.

 

PaaPii Design

PaaPii Design tarjoaa suomalaisella suunnittelulla ja valmistuksella tehtyjä vaatemallistoja lapsille ja vauvoille. Vaatteissa käytetään luomu materiaaleja, ja niiden uniikki design yhdistettynä sykähdyttäviin väreihin tuo iloa arkeen.

 

Papu

Pienten lasten ja vauvojen vaatteisiin keskittynyt Papu tuo tyylin jokaisen vanhemman ulottuville. Vaatteet valmistetaan luomu puuvillasta, joka elastaanin kanssa antaa parhaan mahdollisen lopputuloksen vaatteille pehmeytensä ja mukavuutensa avulla. Mitään keinotekoisia kemikaaleja ei tuotteisiin päädy, ja Papu pyrkiikin ennen kaikkea tarjoamaan vastuullisen ja turvallisen tavan olla tyylikäs. Tämä nuori ja vauhdikkaasti kasvava brändi tarjoaa iloa lasten vaatteisiin erilaisilla eläimillä ja kasveilla kuoseissaan.

 

Reima

Yli 70 vuotta suomalaisten suosiossa ollut Reima jatkaa laadukkaiden vaatteiden valmistusta lapsille ja nuorille. Reiman vaatteiden perustana on mahdollistaa liikkuminen ympäri vuoden ulkona näyttäen samalla hyvältä. Vaatteet ovat niin funktionaalisesti kuin esteettisesti alansa parhaita, ja valmistetaan aina ilman PVC-muovia tai muita haitallisia aineita. Lasten terveys ja turvallisuus on ollut aina kehityksen suunnannäyttäjänä, ja brändi kehittää itseään jatkuvasti tähän suuntaan.